Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Ivan Pedersen & Danmarks næstbedste trio
Musik
Ivan Pedersen & Danmarks næstbedste trio

Ivan Pedersen & Danmarks næstbedste trio

IVAN PEDERSEN & DANMARKS NÆSTBEDSTE TRIO
54 år på scenen og stadig spillevende.

Koncert onsdag den 28. april 2022 kl. 19:30 i BIO Huset Galten

Billetpris 295 kr.
Medlemmer af BIO Huset 270 kr.

Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen

Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70+ år gammel. Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks Grand Old Man ved navn Ivan Pedersen.

For ikke så snart hans coronaudsatte og TV transmitterede 70 års festturné ?2020 er overstået, før det igen rykker i cirkus-hesten. Den nys afviklede fødselsdags-tournes stort opsatte shows, med hitsange fra hele karrieren, har bestemt sine forcer, og sanger og sangskriveren går stadig rundt og smiler ved mindet om en hel efterårs tournes stående ovationer - MEN - den lidt mere intime scene passer altså virkeligt godt til sangerens nutidige og noget mere eftertænksomme repertoire.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio (Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov, er musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen) giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til.

På denne forårsturne kommer man til at genhøre gamle kendinge - sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske?

Ind imellem findes der jo på den danske musikscene individer, der kan "bære en melodi". Måske skal man på vejen hjem lige tørre en forræderisk tåre ud af øjenkrogen.