Torvet 6
8464 Galten
86945155

Koncerter

BIO Huset er et fantastisk rum at afholde koncerter i. Ved den seneste ombygning i 2013 havde vi mulighed for at gøre noget særligt ud af akustikken. I dag er salen indrettet, så lyden er fantastisk både når vi viser film, og når vi omdanner salen til spillested.

Vi har plads til 126 gæster ved koncerterne, så det er intime koncerter hvor gæsterne kommer helt tæt på musikerne.. Blandt de kunstnere vi har haft fornøjelsen af gennem årene kan nævnes; Allan Olsen, Lis Sørensen, Poul Dissing med sønner, Niels Henning Ørsted Pedersen, Henning Stærk, Irsk Folkemusik, skots folkemusik, Anne Dorte Michelsen - ja listen er meget lang. Vi afvikler som regel 2-3 koncerter både forår og efterår.


Nytårskoncerterne med Prinsens Livregiment og div. kunstnere er vores koncert - flagskib. Vi samler omkring 500 gæster til disse meget populære koncerter, som afvikles i Galten Hallen.


Følg med her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og tjek plakaterne i Biohusets vinduer for at følge med i vores koncertprogram.

Herunder ser du alle programsatte koncerter:

torsdag 14. september

Mek Pek & Jan Svarrer


U

  torsdag 14. september

  1t 40min

  Ikke vurderet

  Mek Pek & Jan Svarrer

  20:00
  U - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  U
  Rock 'n Comedy Show

  Hylemorsom blanding af musik og komik.

  Der er slet ingen tvivl - det her er sjovt, faktisk ind i mellem hylemorsomt! Mek Pek, én af landets bedste indenfor genren, er forrygende på vokal og gulvbas, komikeren Jan Svarrer udlever sin barndoms guitardrøm komplet med benspjæt og Elvishofter og Rasmus Stenholm syder igennem på hammondorgelet. Sangene er eviggyldige evergreens og skønne glemte numre fra dengang, da rock'n'roll blev født! Der er fuld fart på, det er svedigt, det er morsomt!

  Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen
  Biografpremiere: Torsdag 14. september
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:40
  Censur: Ikke vurderet