Torvet 6
8464 Galten
86945155

Koncerter

BIO Huset er et fantastisk rum at afholde koncerter i. Ved den seneste ombygning i 2013 havde vi mulighed for at gøre noget særligt ud af akustikken. I dag er salen indrettet, så lyden er fantastisk både når vi viser film, og når vi omdanner salen til spillested.

Vi har plads til 126 gæster ved koncerterne, så det er intime koncerter hvor gæsterne kommer helt tæt på musikerne.. Blandt de kunstnere vi har haft fornøjelsen af gennem årene kan nævnes; Allan Olsen, Lis Sørensen, Poul Dissing med sønner, Niels Henning Ørsted Pedersen, Henning Stærk, Irsk Folkemusik, skots folkemusik, Anne Dorte Michelsen - ja listen er meget lang. Vi afvikler som regel 2-3 koncerter både forår og efterår.


Nytårskoncerterne med Prinsens Livregiment og div. kunstnere er vores koncert-flagskib. Vi samler omkring 500 gæster til disse meget populære koncerter, som afvikles i Galten Hallen.


Følg med her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og tjek plakaterne i BIO Husets vinduer for at følge med i vores koncertprogram.

Herunder ser du alle programsatte koncerter:

tirsdag 13. november

HUSH - acoustic tour


U

  tirsdag 13. november

  1t 40min

  Ikke vurderet

  HUSH - acoustic tour

  19:30
  U - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  U
  HUSH - acoustic tour

  Efter en stor, udsolgt bandtour i foråret, tager hele Danmarks HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet og kommer helt tæt på publikum

  At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og det blev ikke mindst cementeret i foråret, hvor bandet spillede en udsolgt og succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album "SAND".

  Nu er HUSH igen klar til at indtage landets scener, men denne gang med et akustisk og intimt setup, der lader publikum komme helt tæt på den populære duo og Dorthe Gerlachs smukke stemme.

  HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet "A Lifetime", og de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

  Deres dugfriske album "SAND", der blev udgivet i begyndelsen af 2018, er af Gaffa blevet kaldt et "uomtvisteligt nødvendigt album",

  Det er, blandt andet, sange fra "SAND" publikum får muligheden for at opleve mere organisk på den kommende akustiske tour. Glæd dig!

  Billetpris kr. 225,00
  Medlemmer kr. 200,00

  Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen
  Biografpremiere: Tirsdag 13. november
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:40
  Censur: Ikke vurderet

  lørdag 5. januar

  Nytårskoncert 2019


  U

   lørdag 5. januar

   1t 40min

   Ikke vurderet

   Nytårskoncert 2019

   16:00
   U - Galten hallen
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   U
   Jutlander Bank og BIO Huset præsenterer Nytårskoncert 2019.

   Prinsens Musikkorps
   samt solist Niels Olsen
   Lørdag d. 5. januar 2019 kl. 16.00 i Galten-hallen (dørene åbnes kl. 15.00)
   Billetpris kr. 275,-
   BIO Husets medlemmer kr. 250,-
   Bestilte billetter skal være afhentet i BIO Huset, Torvet 6, Galten senest en uge efter reservationen,.
   Dog senest fredag d. 4. januar.

   Publikum kan glæde sig til fest og farver, når Prinsens Musikkorps spiller deres årlige nytårskoncert i Galten Hallen. Denne gang har orkestret allieret sig med den musikalske spradebasse Niels Olsen, så der er lagt i kakkelovnen til en underholdende og festlig koncert.
   De færreste er nok i tvivl om Niels Olsens store musikalitet, og hans mange år som både sangskriver og sanger i "Ørkenens Sønner" taler sit tydelige sprog. Han er et musikalsk menneske med tæft for skæve indfald og humoristiske twists.
   Niels Olsen har også skrevet sig ind i den danske filmhistorie med sine roller i klassikere som "Den eneste ene" og "Far til fire". For tiden fylder han danskernes tv-skærme i underholdningsprogrammet "Rundt på gulvet".
   Til januar kan han opleves som både solist og entertainer, når han sammen med Prinsens Musikkorps byder det nye år velkomment med en spektakulær og underholdende nytårskoncert med masser af god musik.
   Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps, og orkestret er kendt for sin store musikalske spændvidde, der strækker sig over alt fra popklassikere til pompøse marcher. Orkesteret består af 16 fuldtidsprofessionelle musikere og har til huse på Skive Kaserne.
   Biografpremiere: Tirsdag 11. september
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:40
   Censur: Ikke vurderet